Advertisements

Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse for kundeservice

Hvis du har brug for yderligere information eller har spørgsmål om vores websteds ansvarsfraskrivelse, er du velkommen til at kontakte os via e-mail på [email protected]. Vores ansvarsfraskrivelse blev genereret ved hjælp af den gratis ansvarsfraskrivelsesgenerator.

Ansvarsfraskrivelser for kundeservicer

Al information på denne hjemmeside – https://kundeservicer.com – offentliggøres i god tro og kun til generel informationsformål. kundeservicer giver ingen garantier for fuldstændigheden, pålideligheden og nøjagtigheden af disse oplysninger. Enhver handling, du foretager dig i forhold til de oplysninger, du finder på denne hjemmeside (kundeservicer), er udelukkende på egen risiko. kundeservicer er ikke ansvarlig for eventuelle tab og/eller skader i forbindelse med brugen af vores hjemmeside.

Fra vores websted kan du besøge andre websteder ved at følge hyperlinks til sådanne eksterne websteder. Selvom vi stræber efter kun at levere kvalitetslinks til nyttige og etiske websteder, har vi ingen kontrol over indholdet og arten af disse websteder. Disse links til andre websteder indebærer ikke en anbefaling for alt indhold, der findes på disse websteder. Webstedsejere og indhold kan ændre sig uden varsel og kan forekomme, før vi har mulighed for at fjerne et link, som muligvis er blevet “dårligt”.

Vær også opmærksom på, at når du forlader vores websted, kan andre websteder have andre privatlivspolitikker og vilkår, som er uden for vores kontrol. Sørg for at tjekke fortrolighedspolitikkerne for disse websteder såvel som deres “Servicevilkår”, før du engagerer dig i en virksomhed eller uploader oplysninger.

Samtykke

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du hermed vores ansvarsfraskrivelse og accepterer dens vilkår.

Opdatering

Skulle vi opdatere, ændre eller foretage ændringer i dette dokument, vil disse ændringer blive offentliggjort her.

Back to top button