Advertisements
Anmeldelse

Matas Kundeservice-Kontakt via Telefon og Chat 2024

Introduktion til Matas Kundeservice:

De mange mennesker som du leder efter Matas Kundeservice? Så i dag i dette indlæg vil jeg dele med oplysninger om virksomheden. Matas er en populær detailkæde i Danmark, der specialiserer sig i personlig pleje og skønhedsprodukter.

Virksomheden blev grundlagt i 1949 og er siden vokset til at blive den største apotekskæde i Danmark med over 280 butikker i hele landet.

Matas Kontakt

De tilbyder en bred vifte af produkter, herunder hudpleje, hårpleje, makeup, parfumer og sundhedsprodukter. Virksomheden har et stærkt fokus på kvalitet og bæredygtighed, og mange af deres produkter er miljøvenlige og cruelty-fri. Så lad os se informationstabellen.

Matas Kontakt detaljer:

Selskab Matas
Mail

[email protected]

telefon nummer 48 16 55 44
Snak Click Here

Hvis nogen ønsker viaplay kundeservice guide så kan du også tjekke det ud på vores portal. Hvis du har brug for at kontakte Matas vedrørende dit køb, loyalitetsprogram eller andre spørgsmål, er der flere måder at komme i kontakt med dem på:

Hvordan kontakter man Matas kundeservice in 2024?

Telefonnummer til kundeservice: Du kan ringe til Matas kundeservice på +45 48 16 55 44. De er tilgængelige mandag-fredag fra kl. 8:00 til 18:00 og lørdag fra kl. 9:00 til 15:00.

E-mail: Du kan også sende en e-mail til Matas kundeservice på [email protected]. De bestræber sig på at besvare e-mails inden for 24 timer. Håber du finder denne artikel nyttig.Du kan få flere indlæg som dette ved at støtte os.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button